Friss hír VB után. Már a világ összes országa tagja az ITTF szervezetének! Az asztalitenisz lefedettsége teljes, jöhet a Mars!

Forrás: http://www.ittf.com/2017/06/08/family-complete-new-members-accepted-dusseldorf/

Május utolsó vasárnapján is ranglista-versenyen volt két szentendrei fiatal.

A Stiga Mini Kupa amatőr gyerekversenyen hetvenöt nevezés érkezett, két ezüst és egy bronzéremmel jöttünk haza!

Zsengellér Dani két érmet is szerzett, Bálint Barnus az ötödik fordulót követően is vezeti a II. kategória ranglistáját!

Kitüntette a Pest megyei Asztalitenisz Szövetség egyesületünk tiszteletbeli elnökét. Kovács Árpád a nyolcvanas évek végétől képviselte egyesületünket a Pest megyei Asztalitensz Szövetségben. Részt vett, szervezte, irányította, moderálta a gyűléseket, számos esetben verseny-szervezőként segítette a megyei sportéletet, 35 éven keresztül pedig csapataink vezetőjeként végzett kiemelkedő munkát a megyei és szentendrei pingpongosokért. "Árpi bácsi" köszöntésére a PMATSZ május 26-i közgyűlésén került sor.

 

 

Asztaliteniszezni szélben, napsütésben? Idegenül hangzik, és nem is erről van szó.

Egyesületünk gyűjtést szervezett és szombaton el is juttatjuk majd tagjaink adományait Szentendre város jótékonysági nyuszifutására! Az adományt a Szentendrei Szent Erzsébet Karitász munkatársai, szentendrei rászoruló családok részére osztják majd szét!

Modorosan: Igazán trú, ping-pong bolondoknak való bulit rakott össze DJ Török a laptopján :) Április elsején a Dunaharaszti MTK várta azon fiatal asztaliteniszezőket, akik országos ranglistaversenyen még nem indultak, de annyira azért már fertőzöttek, hogy a kiváló idő ellenére is egy tornateremben merik tölteni az egész napot! Mi ezt tettük. Elindultunk reggel hétkor, és este 10-re hazaértünk két arannyal, két ezüsttel, és két csoport-elsőséggel. Igazi bolondok napja?!

Március 26-án ismét a Budai Ping-Pong klubban versenyeztünk. Bálint Barnus és Sándor György harmadikok lettek a második csoportban! Pászti Zalán a kettes csoportban a csoportjából másodikként jutott főtáblára! Nagy dicséretet érdemel! A kezdőknél szintén főtáblára jutott jó játékkal! 

További eredmények és ranglista: ide kattintva

Nagy megtiszteltetés érte egyesületünket, Gerlai Dani meghívást kapott a Rádió Szentendrétől. Szóval 2017.03.06-án új időszámítást kezdődött az egyesületünknél, rádiósztárok lettünk! :) 

Schindler András hétről-hétre bemutatja régiónk fiatal sportolóit, ennek keretében Gerlai Dani is elmondhatta, hogy mekkora királyok vagyunk! :) Szó esett az edzéseinkről, a Ligák kupájáról, jót beszélgettünk általában a múltunkról, jelenünkről, picit bemutathattuk egyesületi mindennapjainkat, és nagyon finoman pedig a problémáinkról is igyekeztünk beszámolni!

Idén is nagyon fontos, hogy aki csak tud, segítse csapatainkat az adója 1%-val!

Már online is könnyedén rendelkezhetsz, mindössze néhány kattintás!

 

Újabb szentendrei sikerek születtek a hagyományos Stiga mini kupa amatőr ranglistaversenyen!

Bálint Barnabás (Izbégi Ált.) és Sándor György (Barcsay) a második fordulót követően is a dobogón állnak!

Egyesületünk "jó tanuló jó sportoló" versenyt hirdetett utánpótlás versenyzőinknek. A tavaly indított program értékelésére a február 15-i edzésünkön kerítettünk sort, a féléves bizonyítványokat is megnéztük és eredményt is hirdettünk!

Csoki mindenkinek jutott, de ajándékcsomaggal és a MOATSZ támogatásaként érkezett új borításokkal is jutalmaztuk a legjobbjainkat!

A 2017-es év igen nehezen indult egyesületünk számára. Idei edzéseinket csak január 17-el tudtuk elkezdeni. A heti 4x2 óra helyett jelenleg sajnos csak maximum 2x1,5 órában tudjuk folytatni azokkal, akikkel láthatóan érdemes lenne minél többet foglalkozni! És még az influenza is... Minden nehézség ellenére kiválóan szerepeltek fiataljaink!

Az év utolsó versenyét fiataljaink abszolválták. Szokás szerint óriási mezőny gyűlt össze a Budai Ping-Pong klubban. 73 nevező közül 8 fiatal képviselte Szentende és környékének asztaliteniszezőit. A kiváló eredményeken felül számos karácsonyi meglepetést is elhozhattak játékosaink. A tombolán igen értékes nyereményekkel gazdagodtunk!

Országos Kopogós Bajnokság 2017. Január 8.-án, vasárnap az Ormai László asztalitenisz csarnokban (Statisztikában)!

A nevezési létszámtól függően a verseny győztese, vagy az első két helyezettje jogot, azaz kvótát szerez a 2017. január 28-29-én Londonban megrendezésre kerülő Pingpong WCCP világbajnokságon való részvételre.

Egyesületünk hosszú évek óta küzd egy apró problémával. A napi "rámolásban" szó szerint a leggyengébb láncszem a Joola WM hálók hálófeszítő golyós lánca. Sajnos könnyen szakad, csomózgatással, kötözgetéssel nem szép és nem tartós a megoldás. A barkácsboltokban kapható "WC-lánc" pedig nem az igazi, mert nem elég vastag, az is könnyen megadja magát. Számos megoldással kísérleteztünk már, most úgy tűnik, hogy az eredetivel azonos megoldást találtunk! Megosztjuk, hátha segít másnak is!

2016.10.18 és 2016.10.23 között rendezte Magyarország -34 éve után- az asztalitenisz EB-t. A 2016 Liebherr ITTF Asztalitenisz Európa-bajnokságon egyesületünk számos tagja részt vett. Volt, aki több napon is! Óriási élmény, elmondhatatlan küzdelmek, hatalmas mérkőzések. 

Egyesületünk alapítója és elnöke tragikus hirtelenséggel hunyt el!

Gyuri vasárnap az NBII-es csapatunkban segített volna, mert ő mindig mindenkinek örökké csak segített.
Nagyon kevés ember élhet a földön, aki akár a puszta jelenlétével is képes összetartani egy közösséget, Gyuri ilyen volt.
Minden egyes megszólalására oda kellett figyelni.

A 2016 augusztusában meghirdetett MOATSZ pályázaton egyesületünk is támogatást nyert! Az utánpótlás-nevelés területén újonnan létesülő, hátrányos helyzetű, vagy feltörekvő szakosztályok részére kiírt pályázat eredményeként 400 labdát, 6 vadonatúj borítást, 2 új versenyhálót és 4 térelválasztót üzemelhetünk be a hamarosan meghirdetésre kerülő idei oktatási programunkban!

Köszönjük! 
A támogatottak teljes listája itt olvasható