Június 16-án megnyitott a Múv-Ház Asztalitenisz és Szabadidőközpont, így lassan két hete már, hogy hümmögve olvastuk az intrót. De ma aztán leteszteltük. 

UPDATE! ÚJ CÍM, ÚJ HELY, ellenőrizd a Facebbok-on!

 

Idézünk a PTSE bemutatkozásából egy rövid részletet: "az asztalitenisz szerelmesei ideális körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek. 8 kiváló minőségű ITTF versenyasztal mellett helyet kapott két professzionális adogatógép is. Edzés után lehetőség van közösségépítő egyéb tevékenységekre..." Hehe, na ne már! Aki sok-sok éve ebben a sportágban él, az bizonyosan kételkedik. Ilyen márpedig nincs, sztmeséld be másnak! Legyint, fejet ráz, ciceg, megy tovább.

DE MI VAN AKKOR, HA VALAKI TÉNYLEG MEGCSINÁLJA?! A MúV-HáZ az a terem, amiről azt gondolod, a tiéd is épp ilyen lenne, ha nálad lenne a reskontó! A haverokat is beengednéd, az egész csapatot, lenne utánpótlás, jöhetnek a gyerekek is. Csak mert pingpongozni jó, és ha ezt mind többen megízlelhetik, abból is csak jó sülhet ki! 

Nagyon bátor, profi beruházás! Tessék szépen odamenni, kikapcsolódni, játszani, gépezni, edzeni, versenyezni! Tényleg mindenre alkalmas. Nem a sufnit alakították át, nem két emelet közt a födémnek dobálsz, nem korhad a parketta, nem szigszalag rögzít mindent mindenhez. Pokolian irigykedünk, őszintén sikeres és megtérülő üzemeltetést kívánunk!