Kiváló sporteredményekről és példás emberi értékekről számoltak be a helyi pingpongosok.

Utánpótlás fronton utoljára 1985-ben volt hasonló helyi sikerünk, az egykori "Diákolimpia" döntőjében akkor játszott utoljára szentendrei játékos. A 2017 decemberében rendezett Pest Megyei Diákolimpián Gerlai Dániel, Zsengellér Dániel és Pászti Zalán képviselte az EUROKAPU SE utánpótlás csapatát, Zalán a korosztályában harmadik, míg Gerlai Dániel a korosztályában az első helyet szerezte meg. Utóbbi teljesítménnyel Gerlai Dániel megszerezte a jogot ahhoz, hogy az országos Diákolimpiai Döntőben is játszhasson. A döntő február 18-án Karcagon lesz, megyénként 1-1 győztes mehet, a nagyon erős mezőnyben még Heraklesz kerettagokkal is versenyezni kell majd! Gerlai Danival tavaly készített interjút a helyi rádió, ide kattintva hallgatható meg.

Felnőtt versenyzőink közül két csapatunk is az NBIII-ban versenyez, a tavaly még Megye I/A osztályban versenyző Fehér Zsolt, Gerlai Dániel, Havas András, Nagy Róbert összeállítású csapatunk dobogós helyen áll az őszi szezon után, de az igazi kihívást most az jelenti az egyesület számára, hogy mindkét csapattal ütőképesen tudjunk felállni, azaz mindkét csapatunk tisztességesen helyt tudjon állni eben az erős osztályban. A Közép-Magyarország régió talán az ország második legerősebb NBIII-as bajnoksága, évtizedek óta versengünk Vecsés, Cegléd, Göd vagy éppen Tápiógyörgye csapataival, nincs "lefutott" mérkőzés. Már egy-egy fontos játékosunk sérülése vagy éppen az ellenfél oldalon egy-egy felépülés jelentősen módosíthatja a tabellát. A tavasz szezonban ilyen helyzetekre is fel kell készülnünk, ezért csak májusban mondhatjuk majd azt biztosan, hogy mindkét csapatunk kiválóan teljesített. Ha ez sikerülne, talán arra is esélyt kapnánk, hogy ismét az NBII-be jussunk, bár ennek anyagi ódiumát továbbra sem tudná biztosan vállalni az egyesület. A megyei első osztályban versenyző harmadik csapatunk idén is jó lehetőséggel rendelkezik az előrejutásra, számukra is nagy segítséget jelentene, ha az utazási és versenyzési költségeket nem csak a tagi befizetések fedeznék.

Adó 1%: A szükséges anyagiak megteremtésében évről-évre nagy segítséget jelent az SZJA Adó1%-a, idén is kérjük támogatóinkat, hogy segítsenek:  18673151-1-13

Hobbi játékosaink egyben a leglelkesebb edzéslátogatóink. Évtizedek óta jelentős helyi értékként tekintünk arra, hogy sportágunk tényleg minden korosztály előtt nyitva áll. 
A január 09-i edzésnapon különösen szép eseményre került sor. Amúgy is általános, hogy mindenki névnapját, olykor születésnapját is megünnepli a csapat, de januárban ritka jeles napunk is volt. Január második keddjén megünnepeltük Zoli bácsi 80. születésnapját! Dr. Göncz Zoltán ma is igazolt játékosunk, tavaly még segítette a Megyei I/C csapatunkat is, 1938. január 09-én született. A jeles alkalomra egy "arany" pingponglabdát készítettünk!