Egyesületünk "jó tanuló jó sportoló" versenyt hirdetett utánpótlás versenyzőinknek. A tavaly indított program értékelésére a február 15-i edzésünkön kerítettünk sort, a féléves bizonyítványokat is megnéztük és eredményt is hirdettünk!

Csoki mindenkinek jutott, de ajándékcsomaggal és a MOATSZ támogatásaként érkezett új borításokkal is jutalmaztuk a legjobbjainkat!

EUROKAPU SE Szentendre - Jó tanuló, jó sportoló 2017

Bálint Barnabás (Izbégi Ált.)
Barnus egyre hasznosabb tagja egyesületünknek, kiveszi a részét a nehéz feladatot jelentő rámolásnál, az amatőr versenyekre is önként jelentkezik, sőt, ezeken egyre szebb eredményeket ér el. Már a felnőttek között, megye Megye C csapatunkban is skalpokat gyűjt!

Dezséri Zsigmond (Kékvölgy Waldorf)
Zsiga ösztönzése fontos feladatunk, azért díjaztuk, hogy ez még több motivációt adjon számára a közösségért is végzett munkához.

Gerlai Dániel (Móricz Zs. G.)
Dani alig néhány év alatt megyei első csapatunk húzóemberévé vált. Egyesületünk történetében alig akad példa arra, hogy ilyen fiatalon valaki közel 66%-os teljesítménnyel a megyei ranglista élmezőnyében versenyez. Az első gimnáziumi félév mindenkinek nehéz, ennek ellenére Dani az edzéseken is alaposan besegít, fejleszti a fiatalokat, kiveszi a részét a munkából, egyszóval: tolja a szekerünket!

Görög Mátyás (Szentendei Református G.)
Matyi bizonyítványa már-már arcpirítóan jó. Segítőkészsége és a jókedvvel végzett edzésmunkája is kimagasló!

Lővei Balázs (Izbégi Ált.)
Balázs példás munkát végez. Az erőnléti edzéseken mutatott szorgalma dícséretet érdemel, túl is teljesít. Zokszó nélkül segít a kezdők fejlesztésében is, dícséretet érdemelt az edzés végi pakolásért, labdaszedését is!

Pászti Zalán (Szentistvántelepi Ált.)
Zalán új borítást kapott. Zalán bizonyítványa is van annyira durva, mint Görög Matyié. A sportban pedig rengeteget fejlődött, nagy küzdő lesz, januárban pedig már élete első felnőtt versenyén is részt vett!

Polyák Mátyás (Móricz Zs. G.)
Matyi a szívünk csücske. Ahogy öregszünk, képessé válunk arra, hogy a helyén kezeljük, mekkora dolog is az, amikor kisgyerekként elindul valaki és tényleg a "nulláról" elkezd nálunk pingpongozni, aztán pedig igazi felnőtté, komoly versenyzővé válik! Matyi "már benne jár a korban" :), ezt is megünnepeltük. Megye I/C csapatunk húzóembere, legutóbb már ő nyerte nekünk a legtöbb meccset! Óriási!

Sándor György (Barcsay Ált.)
Gyurka 2 új borítást kapott. Ha valaki szorgalmas, jó tanuló, és ehhez még kiváló sporteredményeket is elér, ott a helye a listán, és ehhez mindig jól jön 2 új Joola Rhyzm!

Stverteczky Mátyás (Kékvölgy Waldorf)
Új borítást kapott. Matyi időben érkezik, kiveszi a részét a nehéz munkából, a rámolásból is. Szó nélkül segít a fiatalabbak képzésénél, egyszóval a jó kéz mellé szorgalmas, törekvő csapattagunk, aki a tanulmányi értékelése is remek!

Zsengellér Dániel (Izbégi Ált.)
Dani 2 új borítást kapott! Zsengellér Dani elmúlt egy éves teljesítménye csaknem tökéletes! Ha bajban volt a felnőtt csapatunk, beugrott a nagyok közé. Ha játszani kell akár a kisebbekkel is szívesen teszi, pakolásnál az elsők között van. A "5 D" nem csak a bizonyítványban mutat jól a testnevelésnél, általánosságban is igaz!

Ennyire nem szép..

Rövid hírünk ezzel véget is érhetne, de van még egy hócipőnk is! Hiába tűnik ugyanis úgy, hogy a néhány éve elkezdett utánpótlás-nevelés szépen halad, mondhatni sikeres, mégis azt kell mondjuk, mindez kicsit sem zökkenőmentes!

Hiába került már több mint egy éve Szentendrére egy közel egymillió forint értékű asztalitenisz eszközcsomag, azt mi nem használjuk. Pedig Szentendre Önkormányzata is támogatta a programunkat. Ennek is köszönhető, hogy a fenti kitüntetettek és még sok-sok helyi és környező településre járó diák is akár heti 4x2 órában edzhetett. Sajnos ez a lehetőség mindössze 3 hónapot működött. Idén jelentősen szűkültek az edzési lehetőségeink, megszűnt az ingyenesség, 4x2 óra helyett 2x1,5 jut a jó tanulóknak, akik jó sportolók is. Így aztán van aki már nem is jön és van aki már nem tud ingyen jönni!

Maradt a bizakodás, hogy a kötelező olvasmányok néha élővé válnak. Hogy a "vörösingeseknek" maguktól is belátják, nem jár nekik a csokoládé, jól is dönthettek volna, einstand helyett! Egyúttal kérjük minden környéki intézmény, önkormányzat, vállalkozás segítségét is! Minden támogatás jól jönne ahhoz, hogy ne lépjünk megint visszafele!

 

Fényképalbum