Nem akarunk túlozni, de galaktikus siker született a Ligák Kupája első napján. :) Az idei évben először megrendezett évadzáró ping-pong ünnep Gerlai Dani és Kecskés József álomszereplését hozta csapatunknak. Kiváló játékkal, nagyon nagy küzdelmek árán, és az első helyezettől veszítve értünk a dobogóra! Micsoda harmadik hely ez! Országos amatőr versenyen, hasonló tudású játékosok között, 62 csapat közül a harmadik az Eurokapu SE Szentendre!

 

Mi is a ligák kupája?

Hazánkban közel 350 helyszínen versenyeznek különböző csapatbajnokságokban a legjobbak! Akit furdal a kíváncsiság, hogy épp a békésiek-e, vagy a pest megyeik, esetleg a budapestiek a legjobb amatőr asztaliteniszezők, az most egy országos versenyen mérhette össze a tudását másokkal! Az első versenynapon a IV. Ligában indulhatott az ország összes megyei bajnokságában szereplő csapat, a budapesti bajnokságban szereplő 2/A, 2/B, 2/C, 1/C csapatok és a kerületi bajnokságban játszó csapatok.  Rövidített és teljes DC rendszerben versenyeztünk. És pokolian büszkék vagyunk!

Bővebben: www.ligak-kupaja.hu

Hány csapat indult?

Az első versenynapon 62 DC nevezett, két csarnokban, összesen 24 asztalon játszottak a versenyzők, köztük Dani és Joci! Tehát nagyon sok, közel azonos képességű játékos között értük el a harmadik helyet, úgy, hogy az egész napos terhelés önmagában is sok, hiszen 10:00-kor kezdtünk játszani, és alig pihenve 21:00-kort még a döntőbe jutásért küzdöttünk! A döntő nem jött össze, de bánja a kutya, a rendezők otthon tartották az aranylabdát. Most még! :)

Mihez és kinek kell még gratulálni?

Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, egész napos programok, büfé, remek hangulat, EB-meccsek kivetítőn, ugrálóvár, medence, gulyás, kolbász, sör, csoki és a lényeg: 12 óra pingpong kiváló asztalokon, remek világítás mellett! Ha műszaki elemzést adnánk, akkor a bulifaktor óriási volt, ár/érték aránya is ötös! Gyakorlatilag egész napos elfoglaltságot kínált Dunakeszi minden magyar pingpongosnak! Fazekas Péter, Lindner Ádám, Kovács László, de a teljes játékos-, szülői-, segítői állomány alaposan kitett magért. Egész nap talpon voltak, mindenki vitte a hátán a rendezvény! Köszönjük a szervezést, reméljük jövőre is megrendezésre kerül, nagy buli volt!