Nagy megtiszteltetés érte egyesületünket, az idei szentendrei Sportkarácsonyon sportolóinkat és vezetőinket is jutalmazta Szentendre Városa. 

Díjazottjaink elismerő okleveleket vettek át a város vezetőitől, majd jött az ünneplés :)

Egyesületünk két alapítóját egy-egy díszes oklevéllel jutalmazta a város: Kovács Árpád (1938/12/10) egyesületünk vezetője
Laszky György (1953/03/31) egyesületünk szakosztályvezetője

Árpi és Gyuri edzői munkája nélkül ma egyáltalán nem is létezne a régióban aktív ping-pong egyesület.

Ha csak fejenként heti 8 óra önkéntes munkával számolunk, melyet az elmúlt 36 évben ellenszolgáltatás nélkül a csapatra áldoztak, és egy mai átlagjövedelmet veszünk, akkor jelenértéken eddig közel 35 millió forintnyi munkával támogatták Szentendre és a Térségének asztalitenisz-fejlődését!

Ha pedig ehhez még a ténylegesen ránk áldozott valós anyagi forrásokat (utazás, tagdíj, sportszer, egyéb eszközök, étel/ital) is hozzátesszük, akkor akár 70 milliós megtakarítással is rendelkezhetnének ma.

Nem titok, nem rendelkeznek ilyen vagyonnal. Más értékek gyűjtését sokkal fontosabbnak tartották.

Tegyük azt is hozzá, hogy Laszky Gyuri is, Kovács Árpi is azon tagjaink közé tartozik, akikre nem csak sportügyekben, de bizony bármely probléma esetén mindig számíthatnak az egyesület tagjai.

Nagyon büszkék vagyunk Varga Tibor (1964. október 19.) sportolónkra, aki rokkantként a saját kategóriájában az ország élvonalába tartozhatna, de ő az egészségesek között is megállja a helyét.

Tibi hosszú évek óta sportolója egyesületünknek. Rokkantsága ellenére évek óta oszlopos tagunk, az egészségesekkel egyenértékű teljesítményt nyújt csapatainkban. Idén már a megyei első osztályban szerepel csapatunk, a feljutásban az is nélkülözhetetlen volt, hogy Tibi számos kiváló játékost legyőzve tudta erősíteni csapatunkat! Legutóbb épp tegnap, azaz vasárnap, december 14-én köszönhettük meg neki, hogy csapatunk a megyei élvonalban maradás reményével készülhet a tavaszi fordulóra!

Mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy 8 társukkal együtt idén ősztől ismét versenyengedéllyel rendelkező pingpongos fiatalokat tud kiállítani a város. Természetesen nagyon sok év múlik majd még el, mire a Nemzeti csapatbajnokságok felsőbb osztályaiban is versenyezhetnek majd, és ehhez nagyon nagy kitartásra is szükség lesz még, de igen biztató, hogy a nevezett fiatalok már az első versenyeiken kiváló eredményeket értek el. Korosztályuk legjobbjaiként szerepeltek az Asztalitenisz Egyetem által szervezett utánpótlás-versenyeken. Legutóbb a november 23-i ranglista-versenyen jutott dobogóra a nevezett fiatalok mindegyike:

Kiemelkedően teljesítő fiatal szentendrei sportolóink is elismerében részesültek: Polyák Mátyás  (1999/01/12); Gerlai Dániel (2001/07/24); Olcsvári Szilárd (2001/12/25); Bálint Barnabás (2004/03/13)