Néhány nap van már csak hátra és elkezdődik a 2014/2015-ös bajnoki sorozat. Hagyományaink ismét arra köteleztek, hogy összegezzünk, együnk és igyunk egy jót Sanyinál Csomádon. És persze ünnepeltünk, bosszankodtunk, emlékeztünk, még egy kicsit a jövőbe is tekintettünk. Nézzük szépen sorban:

 

Idén is köszönjük a Surányi Cukrászda támogatását, bőséges ellátmányt kaptunk, egy morzsa sem maradt abból a sok süteményből, melyet támogatónktól kaptunk! Lemozogjuk!

A tavalyi évet értékelve idén talán majd még harcosabban tekintünk a gödöllői mérkőzéseink elé, hiszen a tavalyi rangadókat összesítve a hivatalos eredményekben mindössze egyetlen játszma volt csapataink között a különbség. A megyei bajnokság idén kicsit más rendszerben folytatódhat, ezért bízunk abban, hogy adódik majd lehetőségünk visszavágni. Emelkedett hangulatban és közfelkiáltással tehát idénre "véres leszámolást" :) hirdettünk meg, természetesen a sportszerűség keretein belül értendő mindez. Az NBIII-as csapatunk nagyon szépen szerepelt az Nemzeti Bajnokságban, idén sem lesz könnyű a helyzetük, hiszen hamarosan az egykori válogatott, sokszoros magyar bajnok Kriston Zsolttal is meg kell küzdenünk.

Medve 50 - Boldog Születésnapot kívántunk Medvének! Nem számoltuk, de elég sok koccintással tettük mindezt :) És természetesen az augusztusi szülinaposokat is köszöntöttük, Józsi és Sanyi is megérdemelte a tapsot!

A nagy KOKÓ, azaz Kovács Árpi összegezte egyesületünk elmúlt évét, és néhány szóval érintettük a jövő is, mely változásokkal teli lesz. A legfőbb változás, hogy Árpi bácsi fokozatosan átadja majd a stafétabotot. Kuts Nándi és Nagy Robi vállalta, hogy a jövőben kitanulják majd a szakmát, fokozatosan átveszik Árpitól a csapatvezetéssel kapcsolatos feladatokat. Árpi tavaly év végén ünnepelte a 75. születésnapját, jogos igény, hogy végre élvezhesse is a megérdemelt nyugdíjas éveket. Kifejeztünk, hogy mindig és mindenkor ő a csapat vezetője, ezúttal is köszöntük mindazt a munkát, energiát, időt, türelmet, és bizony nem ritkán önfeláldozást és azokat az anyagi javakat is, melyet mindazért áldozott, hogy 1978 óta létezik a régióban egy csapat, mely a fokozatosan megszűnő állami és régiós támogatások ellenére is itt van, működik, és mindig is várta és eztán is várja a pingpongozni vágyókat! Természetesen Árpi tanácsait nem igen fogjuk megkérdőjelezni, a NB-s és Megyei csapatot Kuts Nándi és Bori Sanyi szervezi évek óta, ebben ezután sem lesz változás, az egyesület átalakításhoz szüksége előkészítő munkákat Robi koordinálja majd.